Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker onderwerp. Iedereen probeert op zijn of haar manier een steentje bij te dragen aan het milieu. Denk bijvoorbeeld aan het scheiden van afval, minder vlees eten of gebruik maken van een elektrische auto. In deze blog laten wij jou kennismaken met verschillende elektrische auto’s zodat jij straks een bewuste keus kunt maken op het gebied van duurzaamheid.

Verschillende modellen

Voor te weinig keus hoef je bij de aanschaf van een elektrische auto niet bang te zijn. Of je nou meer van sportief houdt, liever voor een klassiekere uitstraling gaat of kiest voor zoveel mogelijk ruimte. Voor welk model jij ook kiest, als er iets is wat deze auto biedt dan is het wel comfort. 

Het grote aanbod aan elektrische auto’s is natuurlijk fijn, maar het kan de keuze ook erg moeilijk maken. 

De eerste elektrische SUV van Skoda

Een typische Skoda, maar dan elektrisch. De Skoda Enyaq met zijn moderne uitstraling en enorme binnenruimte is een auto met een optelsom aan voordelen. De auto mag 1400 kilo trekken, dus een vakantie met de caravan is voor deze Skoda geen enkel probleem. Zo kun jij op een comfortabele en vooral geruisloze manier jouw vakantiebestemming bereiken.

Het kost de auto tussen de drie kwartier en anderhalf uur om zich volledig op te laden, afhankelijk van de gekozen uitvoering. Gaat jouw voorkeur toch uit naar een kortere laadtijd? Dan is er de optie om voor een snellader te kiezen die ervoor zorgt dat de auto binnen 36 minuten tot 80% is opgeladen.

Iets meer ruimte

Voor als je iets meer ruimte nodig hebt en opzoek bent naar een echte bedrijfswagen is de Peugeot e-expert een goede keus. Dit gestroomlijnde ontwerp van Peugeot heeft genoeg ruimte voor het vervoeren van mensen of spullen en heeft daarbij ook nog eens een stoere uitstraling. De Peugeot heeft een laadvermogen van 1200 kg en dient daarom perfect als bestelauto.