Als ouder is het altijd een uitdaging om een leuk en origineel kinderfeestje te organiseren. Er zijn zoveel opties beschikbaar dat het moeilijk kan zijn om te beslissen wat het beste is voor uw kind en zijn of haar vrienden. In dit artikel bespreken we enkele ideeën voor kinderfeestjes die u kunt overwegen.

Themafeest 

Een themafeest is altijd een hit bij kinderen. U kunt het feest aankleden op basis van het thema dat uw kind leuk vindt, zoals prinsessen, superhelden of piraten. U kunt ook activiteiten organiseren die bij het thema passen, zoals het maken van een prinsessenkroon of het zoeken naar schatten als piraten.

Bowlen

Een leuk feestje voor kinderen van allerlei verschillende leeftijden is bowlen. Ga gezellig met z’n allen bowlen bij Lot66 en sluit het kinderfeestje af met cadeaus onder het genot van een lekker bordje frites met snacks.

Film feestje

Een filmfeestje is perfect voor kinderen die van films houden. U kunt een film kiezen die geschikt is voor de leeftijd van de kinderen en de woonkamer omtoveren tot een bioscoop. Zorg voor popcorn, frisdrank en lekkere snacks en laat de kinderen genieten van de film.

Speurtocht

Een speurtocht is altijd een hit bij kinderen. U kunt een speurtocht organiseren in het park of in de wijk en deze van verschillende opdrachten voorzien. U kunt ook een schattenjacht organiseren en de kinderen laten zoeken naar verborgen schatten.

Disco feestje

Een discofeestje is perfect voor kinderen die van dansen houden. Zet de muziek luid en laat de kinderen dansen. U kunt ook een karaoke-machine regelen en de kinderen laten zingen. Regel een discobal die de woonkamer omtovert tot ware discotheek, zet muziek uit de jaren 70 op en dansen maar!

Voor de grote kinderen onder ons: deze ideëen doen het stiekem ook goed wanneer je een personeelsuitje wilt organiseren: een themafeest op kantoor, bowlen, met collega’s naar de bioscoop of een drive-in organiseren, een speurtocht in de stad of gezellig met z’n allen uit gaan zijn de volwassen versies van de genoemde ideeën voor kinderfeestjes.