Wil je een hypotheek die echt bij je past en zoek je specifiek een startershypotheek, een woonhuis hypotheek of een verhuur hypotheek? Doe dan zaken met Rocket Hypotheken. Met de beste adviseurs en een gedegen stappenplan word je steeds geholpen aan de voor jou beste hypotheek.

Afsluiten van een startershypotheek is een spannende aangelegenheid

Zeker het afsluiten van een startershypotheek is een spannende aangelegenheid. Alles moet kloppen. Zo moet je het geschikte huis vinden, moet je het juiste bod uitbrengen en moet je ook nog eens zorgen dat je een hypotheek afsluit. Wat betreft de hypotheek kun je prima ontzorgd worden door Rocket Hypotheken. Dan kun jij je volledig richten op andere belangrijke zaken. Rocket Hypotheken bied je een adviseur aan die je helpt bij alle te nemen stappen die nodig zijn bij het afsluiten van de hypotheek. Voor de adviseur is het zoeken naar de beste hypotheek dagelijkse kost. Je kunt jouw adviseur steeds bereiken en wordt van elk detail op de hoogte gebracht. Voor de duidelijkheid heeft Rocket Hypotheken een stappenplan voor je gemaakt.

Prima manier om vermogen op te bouwen

Het kan ook zijn dat je zoekt naar een verhuur hypotheek en ook dan ben je bij Rocket Hypotheken aan het juiste adres.  Je koopt dan een huis om dat vervolgens te verhuren. Dit kan een prima investering zijn en een goede manier om vermogen op te bouwen. Bij een verhuur hypotheek zal de woning in elk geval aan een aantal eisen moeten voldoen. Alleen dan maak je het juiste rendement op de investering. Ook nu heeft Rocket Hypotheken een duidelijk en begrijpelijk stappenplan opgesteld. Bovendien ben je bij deze hypotheek meer eigen middelen nodig, vaak tussen de 20 en 30 procent van het aankoopbedrag van de  woning. Dat kan een behoorlijk bedrag zijn. Om dat geld bij elkaar te krijgen geeft Rocket Hypotheken je enkele interessante opties.

Welke hypotheekvorm past bij jou?

Ook als je een woonhuis hypotheek af wilt sluiten ga je naar Rocket Hypotheken. Je wilt een nieuwe woning omdat de huidige woning te klein is of je bent echt toe aan iets nieuws? Het is goed te weten dat Rocket Hypotheken je kan helpen bij het berekenen van de maximale leencapaciteit is en wat de waarde van de huidige woning is. Natuurlijk worden ook de hypotheekvormen doorgenomen. Tegenwoordig kies je uit een lineaire-, annuïteiten- of een aflossingsvrije hypotheek. De specialisten vertellen je alles over de voor- en nadelen per hypotheek en helpen je zoeken bij die hypotheek die aansluit bij jouw specifieke situatie.

Met vaste tarieven weet je steeds waar je aan toe bent

Door in zee te gaan met Rocket Hypotheken weet je zeker dat je steeds die hypotheek kiest die bij jouw situatie past. Bovendien zijn de medewerkers van Rocket Hypotheken zeer betrokken en krijg je steeds persoonlijk advies op maat. Bovendien werkt het volledig onafhankelijk en wordt gewerkt met vaste tarieven. Zo weet je steeds waar je aan toe bent. En dat is in de wetenschap dat de aankoop van een huis al duur genoeg is wel een zeer prettige gedachte.